FRISSE UITSTRALING DOOR NIEUWE HUISSTIJL EN BRANDING

Voor mijn bedrijf wilde ik een nieuwe frisse uitstraling creëren, mijn oude huisstijl vond ik erg saai worden dus ik wilde vernieuwing. Wel wilde ik dat alles een beetje in dezelfde sfeer bleef. Zo hoefde ik misschien niet alles te veranderen. 

Op advies van mijn zus besloot ik een online marketing bureau te zoeken die mij hierin kon ondersteunen, want als toch wel alles veranderd moest worden konden zij dit sneller als dat ik het alleen moest doen.

Ik kwam bij online Infinity terecht, dit is een online marketing bureau uit Rotterdam. Zij doen echt heel veel dingen in de online marketing. Denk aan videografie, fotografie, SEO, SEA web development, social media en dus branding! Ik dacht van wanneer zij een nieuwe huisstijl voor mij hebben gemaakt, kunnen ze behalve branding mij vast ook helpen met ander online marketing elementen. 

Ik belde ze en legde mijn situatie uit. Ze vertelde mij dat ze me zeker konden helpen met het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, ook konden ze meteen de nieuwe huisstijl toepassen op andere online marketing elementen. 

We hebben afgesproken en bespraken alles wat mijn huisstijl moest bevatten, het ging allemaal erg soepel en nadat het definitieve ontwerp voor mijn huisstijl er was maakte ze ook sjablonen in de huisstijl voor mij. Dit was erg fijn, nu kon ik dat sjabloon voor alles gebruiken en hoefde ik daar zelf niks voor te doen. 

Ikverzekerhetbeste.nl

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *